1515
ONCOPEPTIDES: GENOMFÖRT SPARÅTGÄRDER EFTER FDA:S MEDDELANDE

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Oncopeptides har, givet den osäkerhet som finns kring diskussionerna med den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA om melflufen, genomfört besparingsåtgärder och tagit fram beredskapsplaner.

Det skriver bolagets vd Marty J Duvall i Oncopeptides delårsrapport för det andra kvartalet.

"I närtid fokuserar vi på den fortsatt framgångsrika kommersialiseringen av Pepaxto i USA för patienter i femte och senare behandlingslinjer, samt att så snart som möjligt nå en samsyn med myndigheten om vägen framåt för att återuppta våra kliniska studier", skriver han också.

Marty J Duvall noterar i sitt vd-ord att det finns "ett antal möjliga utfall" av diskussionerna med FDA, och att bolaget är "redo att agera" utifrån dessa.

FDA stoppade den 28 juli tillfälligt patientrekryteringen till Oncopeptides pågående kliniska program och utfärdade en säkerhetsinformation angående en "ökad risk för dödlighet" vid behandling med melflufen i "intention-to-treat"-populationen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?