1515
Annons
PM NYHETER I KORTHET ONSDAG 23 FEBRUARI

FULLSKALIG ATTACK? Enligt Natochefen Jens Stoltenberg tyder allt på att Ryssland planerar en fullskalig attack mot Ukraina, och han beskriver läget i Europa som det farligast på en generation. (DN)


JÄV VID JÄVSFRIANDE. Det var Riksbankens egen personal – inte en extern utredare – som friade riksbankscheferna Stefan Ingves och Cecilia Skingsley från jävsanklagelser. (SvD)


DEPPIGT FÖR MP. Väljarstödet för Miljöpartiet fortsätter att minska i Ipsos senaste väljarbarometer samtidigt som Liberalerna åter noteras under 4 procent. Stödet för Socialdemokraterna sjunker tillbaka medan det ökar för Sverigedemokraterna. (DN).


STÖRTFLOD I STORSKOGEN. Perioden för närmare en miljard aktier som varit inlåsta är snart över för tidiga ägare i investmentbolaget Storskogen, som noterades i oktober i fjol, löper ut den 4 april. Enligt uppgifter finns det en oro i marknaden för att Storskogens aktie ska komma under ytterligare press när inlåsningsperioden tar slut. (DI)


PILOT-ORO. Flygbolaget SAS meddelade på tisdagen en åtgärdsplan för att bygga om bolaget finansiellt och strukturellt, vilket bland annat innefattar nya fackliga förhandlingar. Svensk Pilotförening befarar att sparpaketet kommer försämra en redan ansträngd relation mellan parterna. (DI)


BLANKARFEL. Den uppmärksammade rapporten om fastighetsbolaget SBB signerad av blankarfirman Viceroy ifrågasätts. De utpekade transaktioner som nyttjats som bevis på överdrivna orealiserade värdeökningar ska inte alls ha avbrutits. (DI)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?