1515
Annons
PM NYHETER I KORTHET FREDAG 24 SEPTEMBER

LANDSBYGDSVÅRD. Centern vill se en miljardsatsning för att stärka vården på landsbygden. (DN, SvD)


NOBEL. Inte heller i år blir det någon Nobelbankett. (DN, SvD)


CHANSNING. Det är en chansning att helt öppna upp sådant som fotbollsarenor när hösten sveper in, anser forskare. (DN Sport)


TEGNELL. Danmark och Storbritannien har hittills klarat sig ganska bra sedan de åter öppnat upp och det steg som Sverige tar i nästa vecka är egentligen inte jättestort, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. (SvD)


AVVERKNING. Stor underliggande efterfrågan på trävaror har gjort att uttaget av skog nu ligger på rekordnivåer, och enligt analytiker är nivåerna på gränsen till vad som är hållbart. (DI)


EQT-KRITIK. Skandia stämmer in i kören av röster som kritiserar EQT-topparnas storförsäljning av aktier och att i förtid häva inlåsningsavtalet. (DI)


SÅGAR SHB:s UTDELNING. ABG Sundal Collier kallar Handelsbankens beslut att dela ut aktier i Industrivärden ett "skämt" och att beslutet tyder på att banken bara driver en ägares intressen. (DI)


KONFISKERA BOSTÄDER. En folkomröstning i Berlin kräver att delstaten Berlin konfiskerar lägenheter från stora ägare så som Akelius. (DI)


KINAFROSSA. Strid ström av dåliga nyheter från Kina har fått Volvo och kinesiska ägaren Geely att lugna investerare inför noteringen och meddela att det kommer bli svensk styrelse och valberedning, erfar SvD. (SvD)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?