BTS: SPÅR VÄSENTLIGT BÄTTRE RES 2021 JMF 2020, I NIVÅ MED 2019

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Konsultföretaget BTS uppger att utsikterna för 2021 är goda och bolaget bedömer att resultatet kommer att vara väsentligt bättre än under 2020 och i linje med resultatet under 2019.

Det skriver bolagets vd Henrik Ekelund i bokslutsrapporten.

"Den positiva utvecklingen under det fjärde kvartalet och de goda utsikterna inför 2021 visar att vår strategi för att tackla pandemin fungerar", skriver han.

BTS fjärde kvartalet visar på fortsatt förbättring jämfört med andra och tredje kvartalet. Intäkter och resultat är väsentligt högre och den relativa utvecklingen jämfört med föregående år är bättre, heter det i rapporten.

"Den förbättring av marknadsläget som inleddes från och med det tredje kvartalet kvarstår. I dagsläget genomförs mycket få fysiska leveranser, men många kunder som tidigare avvaktat krisens utveckling väljer nu att driva virtuella och digitala projekt, och vi kan erbjuda attraktiva lösningar", skriver Henrik Ekelund.

Bolagets fokus är att gå långsiktigt starkare ur 2020 års pandemi och recession för att nå en vinstnivå som är högre än före recessionen och uthålligt växande.

"Vårt mål är att ha en större och mer lönsam verksamhet jämfört med före pandemin, genom en större kundbas, fördjupade kundrelationer, en starkare organisation och ökade intäkter från virtuella och digitala lösningar i kombination med fysiska leveranser", skriver BTS-chefen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?