1515
Annons
HEALTHCARE DIREKT: LINCS VD OM INVESTERINGEN I EGETIS

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Trading Direkt Healthcare.

https://www.youtube.com/watch?v=6JvSM3nmYxsimage

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Trading Direkt Healthcare har efter Lincs investering forskningsbolaget Egetis Therapeutics i samband med pågående emission bjudit in Lincs vd Karl Tobieson för att gå igenom vad som ligger bakom investeringsbeslutet.

I nyhetssvepet tar vi upp diagnostestbolaget Immunovias rekrytering av en marknadschef i USA och vad som krävs för att försäljningen ska ta fart.

Forskningsbolaget Synact Pharma har kommit med besked om en kapitalanskaffning på 150 miljoner kronor för finansiering av ytterligare en fas 2-studie.

Här finns en länk till tidigare avsnitt av Trading Direkt Healthcare med Synact Pharmas styrelseordförande Torbjörn Bjerke som spelades in i juni 2021 inför resultatsläppet i fas 2a med läkemedelskandidaten AP1189.

Drug delivery-bolaget Klaria Pharma är aktuella med ett avtal med Fluimed med utveckling av en produkt som syftar till att motverka avstötning av transplanterade organ.

Forskningsbolaget Sanionas aktie har gjort en ubåt under den gångna veckan då bolaget uppger att de måste avbryta pågående fas 2-studier av finansiella skäl.

I segmentet Magnus svarar och förklarar är ämnet för dagen resultatmått i studier.

Trading Direkt Healthcare är programmet som tar upp de senaste händelserna inom life science med sändningstid på måndagar klockan 12.00.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?