1515
Annons
SMART WIRES: SÄMRE RESULTAT 2 KV, OMSÄTTNINGEN STEG

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Det amerikanska elnätsteknologibolaget Smart Wires, vars depåbevis började handlas på Nasdaq First North i Stockholm i maj i år, redovisar ett ebitda-resultat på -15,3 miljoner dollar för det andra kvartalet 2021 (-13,5).

Nettoresultatet uppgick till -17,1 miljoner dollar (-14,3). Resultatförsämringen beror framförallt på ökningen i rörelsekostnaderna som bolaget gör i linje med sina tillväxtmål.

Intäkterna ökade till 10,2 miljoner dollar (1,9). Ökningen hänvisas främst till ökade leveranser av bolagets Smart Valve-produkter till en nyckelkund i Storbritannien, heter det i rapporten.

Bolagets så kallade "kvalificerade pipeline" ökade till 2,3 miljarder dollar i slutet av andra kvartalet, jämfört med 2,0 miljarder dollar i början av kvartalet, enligt rapporten.

"Vi är på väg att överträffa 3,0 miljarder dollar i kvalificerat flöde av sannolika affärer till i slutet av året", skriver Smart Wires vd Peter Wells i rapporten.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera