1515
VERTICAL VENTURES: EBITDA-RESULTAT BLEV -1,1 MLN KR 3 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) First North-listade Vertical Ventures redovisar ett ebitda-resultat på -1,1 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2020 (-14,3). Även rörelseresultatet på ebit-nivå låg på -1,1 miljoner kronor (-16,4).

Nettoomsättningen under kvartalet uppgick till 2.000 kronor (1,1 miljoner kronor).

I början av juli meddelade Vertical Ventures att det avbröt processen med att förvärva Tongdow E-Commerce Group och i stället köper Arcane Crypto och byter verksamhetsinriktning. I september meddelades att bolagsbeskrivningen i samband med det omvända förvärvet av Arcane Crypto inte skulle bli klar i tillräckligt god tid innan den extra bolagsstämma som skulle ta beslut om förvärvet, och stämman sköts därför upp.

"Processen kring förvärvet går framåt med full fart. Vår målsättning var att vi skulle vara klara innan detta kvartals slut. Detta var lite för optimistiskt i tiden varför vi fick återkalla kallelsen till den extra bolagsstämman vi kallat till för att ta beslut om detta förvärv. Vi kommer inom kort att kalla till denna extra bolagsstämma på nytt", skriver Vertical Ventures vd Jonas Litborn i delårsrapporten.

Huvudaktieägarna, Crafoord Capital Partners och Dividend Sweden, har lämnar ett villkorat aktieägartillskott om 1,5 miljoner kronor till Vertical Ventures. Tillskottet kommer att återbetalas i samband med att förvärvet av Arcane Crypto genomförs.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?