1515
PM NYHETER I KORTHET ONSDAG 31 MARS

LOKALER. Flera små butiker har gått i konkurs, men mat och skönhet är vinnare när det är lättare att hitta lokaler. (SvD)


INDUSTRI. En europeisk industristrategi måste förbättra möjligheterna att möta kommande kriser, skriver EU-minister Hans Dahlgren och näringsminister Ibrahim Baylan i en debattartikel. (DI debatt)


URHOLKADE BUDGETREGLER. Svåra parlamentariska lägen och kriser får inte ursäkta en urholkning av budgetreglerna, varnar nationalekonomer. (DI)


INTRUM SER STOR TILLVÄXTPOTENTIAL I ITALIEN OCH SPANIEN. Vd Anders Engdahl anser att det är stor skillnad för utvecklingen i Italien, Grekland och Spanien nu mot för tolv månader sedan. Intrum ser en förbättrad aktivitetsnivå i de sydeuropeiska marknaderna och operationellt flyter det på betydligt bättre, säger han till Dagens Industri. (DI)


H&M FÅR STÖD. I spåren av konflikten mellan Kinas ledning och företag som bojkottar produkter från Xinjiangprovinsen ger Amnesty klädbolaget H&M stöd och hoppas på att EU ska enas om ett nytt lagförslag. (SvD)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?