1515
PM NYHETER I KORTHET TORSDAG 1 APRIL

VIRUS. Vaccineringen hittills bidrar till lägre dödstal men kan inte förhindra en tredje våg. För få har vaccinerats för att få en betydande inverkan på smittspridningen, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell. (DN)


RYSK ALLIANS. Astra Zeneca har inlett ett vaccinsamarbete med aktörerna bakom det ryska vaccinet Sputnik V. (DI)


LOCKET PÅ. H&M:s vd Helena Helmersson duckade alla frågor om Kina i samband med kvartalsrapporten. Klädjätten framhåller i stället Kinas betydelse i ett nytt skriftligt uttalande. (DI, SvD)


KÖPLÄGET BORTA. För ett år sedan konstaterade DI att H&M skulle genomgå sitt tuffaste kvartal någonsin, men att det öppnade för köpläge i aktien. Nu är läget det omvända, skriver tidningen i en kommentar. (DI)


TILL FÖRSVAR. Volvotoppar försvarade bolagets kritiserade ersättningssystem skriftligen vid onsdagens bolagsstämma. (DI)


VÄXANDE HÄRVA. Japans största bank Mitsubishi UFJ Financial Group har dragits in i härvan kring den krisande amerikanska kapitalförvaltaren Archegos. (DI)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?