1515
BUBLAR: LICENSSAMARBETE MED MGA ENTERTAINMENT

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Bublar ska samarbeta med amerikanska MGA Entertainment som av det svenska bolaget beskrivs som ett av världens största konsument- och underhållningsföretag.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Syftet är att utveckla nya affärer genom att kombinera MGAE:s kända och ikoniska varumärken med Bublars spelplattform och den nyligen förvärvade plattformen där användarna kan skapa och dela egna 3D-animerade filmer i mobilen på några minuter. Bublar erhåller global licens för några av MGAE:s mest populära varumärken", heter det.

"MGA Entertainment, vars produkter hör till de mest säljande och prisbelönta bland barn och ungdomar världen över, är en världsledare och vi är mycket glada över samarbetet. Att kunna kombinera deras ikoniska varumärken med våra plattformar för animerad film och spel ger goda möjligheter att skapa skalbara affärer tillsammans" säger Bublars spelstudiochef Magnus Granqvist.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?