1515
Annons
PM NYHETER I KORTHET TORSDAG 7 APRIL

NATO-ÖPPNING. Flera tunga S-profiler mobiliserar på både ja- och nej-sidan i frågan om Nato efter att statsminister Magdalena Andersson öppnat för politisk omprövning. (DI)


NATO-PRESS. Moderaterna tar hjälp av partikollegor i Finland och Danmark för att trycka på om en svensk medlemsansökan till Nato. (DI)


NATO-OSÄKERHET. Det är inte givet att Sverige och Finland når samma slutsats i frågan om eventuellt Natomedlemskap. (DN)


FALLSKÄRM IFRÅGASÄTTS. Storytels vd får säga upp sig och inkassera 1,5 årslöner enligt det nya avtal som sjösattes i och med grundaren Jonas Tellanders vd-sorti i februari.

Nu ifrågasätts det av institutionella ägare. (DI)


BUDGETUTMANING. Högeroppositionen kommer att utmana regeringens garantitillägg för de med lägst pension med ett eget budgetförslag för vårändringsbudgeten. (SvD)


VILSET BONAVA. Precis när en vändning anades i Bonava kom kriget som påverkar bostadsutvecklaren rejält på grund av verksamheten i S:t Petersburg. Bonava är bland börsens lägsta värderade och det är lika bra att NCC sluter cirkeln och köper tillbaka bolaget från börsen. (DI)


MEDVINDEN MOJNAR. Den penningpolitiska supercykeln befinner sig på upphällningen. För fastighetsbolag generellt, och småspararfavoriten SBB i synnerhet, betyder det att medvinden mojnar och att börsfesten kan vara på väg att ta slut. (DI)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?