1515
AMBEA: SAMUEL SKOTT OCH YRJÖ NÄRHINEN NYA TILL STYRELSEN

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Valberedningen i omsorgsbolaget Ambea föreslår att Yrjö Närhinen och Samuel Skott, från Tele2, väljs till nya ledamöter i styrelsen.

Det framgår av kallelsen till bolagets årsstämma den 12 maj.

Yrjö Närhinen är professionell styrelseledamot, rådgivare, och investerare. I dag är han verksam som styrelseordförande i Curaeos, en europeisk operatör av dentalkliniker. Yrjö Närhinen har bred erfarenhet av den nordiska vårdsektorn samt en gedigen bakgrund inom B2C-marknadsföring och digitalisering, både från privata och börsnoterade bolag.

Samuel Skott är för närvarande marknads- och försäljningschef, CCO, på Tele2. Han har varit medlem av Tele2:s koncernledning sedan 2016 och har gedigen erfarenhet av B2C- och B2B-marknadsföring samt olika frågeställningar rörande digitalisering.

I övrigt föreslår valberedningen omval av styrelseledamöterna Lena Hofsberger, Daniel Björklund, Gunilla Rudebjer och Liselott Kilaas. Enligt förslaget ska Lena Hofsberger väljas om till styrelsens ordförande.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?