Annons
Räkna inte med någon snabb vändning för Millicom efter franska miljardärens intåg - Di
Atlas Investissements och franska miljardären Xavier Niels intåg i Millicom tänder hoppet för de hårt luttrade aktieägarna. Men att vända den dystra trenden för den lågvärderade förvaltarfavoriten blir ingen enkel uppgift. Sedan den senaste aktivisten kom in i teleoperatören är aktien ned med hela 70 procent. Det skriver Dagens Industri i en kommentar på måndagen.

"Millicoms ägare ska nog inte vänta sig för mycket av den nya ägaren inledningsvis. Uttalandet från den franske miljardären tyder mest på en ytterligare förankring av befintlig strategi. Att strategin får stöd av en branschkunnig och erfaren person är såklart positivt, vilket även marknaden efter dagens uppgång på över 10 procent tagit vara på. För att lyfta den pressade Millicom-aktien ytterligare krävs ett mer aktivt ställningstagande av Xavier Niel", skriver tidningen i sin slutsats.
Source: FinWire News
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera