1515
BIOINVENT: FÅR MILSTOLPE 2 MLN EUR FRÅN DAIICHI-SAMARBETE

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Bioinvent meddelar idag att bolaget kommer att erhålla en milstolpsbetalning på 2 miljoner euro inom ramen för samarbetet med Daiichi Sankyo i samband med att det inleds en global klinisk fas 1-studie av en anti-GARP-riktad antikropp (Glycoprotein A Repetitions Predominant).

Det framgår av ett pressmeddelande.

Fas 1-studien är en öppen, first-in-human global multicenterstudie med doseskalering, som genomförs av Daiichi Sankyo och som syftar till att utvärdera säkerhet och tolerabilitet av DS-1055 hos vuxna patienter med långt framskridna eller metastaserade solida tumörer.

Vid arbetet med identifiering av DS-1055 hade Daiichi tillgång till BioInvents n-Coder-antikroppsbibliotek genom ett samarbetsavtal. Enligt avtalet erhåller BioInvent milstolpsbetalningar när vissa kliniska milstolpar uppnås och royaltybetalningar på nettoomsättning när en produkt kommersialiseras.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?