Annons
ESEN ESPORTS: VÄL FÖRBEREDDA FÖR OMNOTERINGSPROCESS

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Spotlights besked om att inleda en omnoteringsprocess för Esen Esports, efter nyheten om att bolaget köper Vaxxa, och placera Esen på observationslistan är väntat. Det är helt enligt den dialog som bolaget haft med Spotlight under processen när diskussionerna med Vaxxa intensifierades.

Det skriver Esen Sport i ett pressmeddelande på onsdagen.

Esen Esports meddelade på tisdagen att det slutit ett avtal om att köpa 100 procent av Vaxxa. Avtalet innefattar ett omvänt förvärv där säljarna av Vaxxa äger 67 procent av aktierna i Esen, samt en exekvering av den strategiförändring som bolaget meddelat i tidigare pressmeddelanden.

"Beslutet från Spotlight är helt enligt plan och enligt de intentioner som vi fått i dialogen med dem under processen. Vi känner oss väl förberedda för omnoteringsprocessen och kommer omgående att sätta i gång med den tillsammans med Spotlight, med en förhoppning att inom snarast möjliga framtid bli godkända med vår nya verksamhetsinriktning", säger Alexander Dypbukt, tillförordnad vd för Esen Esports.

Vaxxa är en svensk digital auktionsplattform.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera