1515
Annons
PRECISE: SAMARBETSAVTAL MED INFINEON TECHNOLOGIES

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Precise Biometrics har ingått ett samarbetsavtal med Infineon Technologies AG för att tillhandahålla fingeravtrycksteknologi, inklusive Precises egenutvecklade fingeravtrycksalgoritm, Precise Biomatch, till fordonsindustrin.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Teknologin avser användas till olika applikationer, inklusive automatiserade justeringar av förarinställningar i fordon.

Infineon levererar lösningar baserade på halvledare med långvariga relationer med flertalet ODM:er som tillhandahåller sensorlösningar till bilindustrin.

"Fingeravtrycksteknologin som utvecklats av Precise och Infineon ger möjlighet till en anpassad körmiljö. Genom att koppla information om förarpreferenser som ska verifieras och aktiveras genom användarnas fingeravtryck kan fordonet till exempel justera olika inställningar av bilen automatiskt, men även logga in på olika applikationer efter att förarens identitet har verifierats", skriver Precise.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?