1515
Annons
HEALTHCARE DIREKT: LIFE SCIENCE-MILJARDÄREN OM KÖPET I MEDIVIR

https://www.youtube.com/watch?v=jpZAwhgACWoimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Trading Direkt Healthcare.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Trading Direkt Healthcare får besök av inte mindre än tre gäster i det senaste avsnittet. Lincs styrelseordförande och grundare Bengt Julander berättar närmare om sin ökning av innehavet i forskningsbolaget Medivir, där Linc efter sin senaste investering kontrollerar aktier motsvarande 12,3 procent av kapitalet och rösterna i bolaget.

Det största noterade innehavet i Lincs portfölj är Sedana Medical. Bengt Julander ger sin syn på bolaget och den senaste rapporten samt svarar på tittarfrågor om Lincs kassaposition samt om specialistläkemedelsbolaget Calliditas Therapeutics.

Vi pratar även med Sedana Medicals vd Johannes Doll om kapitalanskaffningen i december och uppbyggnaden av en amerikansk organisation.

Förvaltaren Carl Armfelt vid TIN Fonder tittar på Surgical Sciences bokslut, där fonden är storägare med ett innehav om motsvarande 6 procent av kapitalet och rösterna. Vi sätter också bolagets nya femårsmål i fokus.

I nyhetssvepet går vi in på rapporterna och kursrasen i Vitrolife och Immunovia. Under måndagen släppte Astra Zeneca dessutom viktiga resultat för sitt läkemedel Enhertu inom en form av spridd bröstcancer.

Magnus svarar och förklarar utbildar tittarna i hur en fas 1-studie går till.

Trading Direkt Healthcare är programmet som tar upp den senaste veckans händelser inom life science med sändningstid på måndagar klockan 12.00.



Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?