1515
Annons
SPAGO NANOMEDICAL: ANDRA DOSGRUPPEN FÄRDIGREKRYTERAD I STUDIE

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Samtliga patienter har rekryterats i den andra dosgruppen i Spago Nanomedicals fas 1-studie Spagopix-01 med det tumörselektiva kontrastmedlet Spagopix.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Totalt har sex patienter med bekräftad bröstcancer inkluderats i den andra dosgruppen i studien. Ett antal justeringar av studieprotokollet har gjorts under studien för att bland annat bredda patientunderlaget och förenkla inklusion av patienter. Inklusive de sex patienter som ingick i första dosgruppen har totalt tolv patienter utvärderats i studien.

Studiens primära mål är att studera säkerhet vid olika doser av Spagopix. Sekundära mål innefattar att undersöka hur kontrastmedlet kan förstärka MRT-bilder vid klinisk användning i patienter med solida tumörer i bröst, samt i levern och bukspottskörteln.

Tidigare interimsresultat har visat på en god säkerhetsprofil och tydlig kontrast i MRT-bilder av brösttumörer vid nuvarande dos. Nya interimsresultat beräknas kunna rapporteras i början av 2022, uppger bolaget.



Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?