1515
ELUX PRO: UPPREPAR FINANSIELLA MÅL, ÅTERHÄMTNING FORTS 3 KV(NY)

(Förtydligar och lägger till i rubrik, ingress)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Electrolux Professional upprepar de befintliga finansiella målen inför onsdagens kapitalmarknadsdag. Bolaget ser flera tecken på återhämtning i marknaden och uppger att återhämtningen som inleddes i det andra kvartalet har fortsatt in i det tredje kvartalet.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Efter separationen från Electrolux 2019 följde en utmanande tid med pandemin, men vi ser nu ljuset i slutet av tunneln. Det finns flera tecken på återhämtning i hotell- och restaurangnäringen och för närvarande går marknadstrenden mot ett scenario där den kommer att vara tillbaka på 2019 års nivåer i början av 2022. Detta visas även av det faktum att återhämtningen vi såg i det andra kvartalet har fortsatt in i det tredje kvartalet i år," säger vd Alberto Zanata.

Enligt målen ska den organiska tillväxten vara 4 procent årligen över tid och ebitda-marginalen ska öka till 15 procent.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?