1515
EVOLUTION: "VI ÄR BARA I BÖRJAN" – VD

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Evolution befinner sig bara i början av bolagets utveckling. De nästa 15 åren kommer att bli än mer "revolutionerande" än de föregående.

Det skriver bolagets vd Martin Carlesund i rapporten för det första kvartalet efter första ha konstaterat att det är 15 år sedan bolaget satte upp sin första studio.

"Det finns en hel del att vara stolt över, men det mest spännande är att vi bara befinner oss i början. Med de nya möjligheter som öppnar sig på nya marknader med vårt nyladdade produktutbud, vår starka varumärkesportfölj och vårt ständigt växande team med kreativa, talangfulla och hårt arbetande personer, kommer nästa 15-årsperiod helt säkert att bli ännu mer revolutionerande och spännande än det vi hittills sett", skriver han i rapportens vd-ord.

I rapporten skriver han vidare att flera av bolagets studior fortfarande har "något begränsad kapacitet" på grund av pandemin och tillhörande åtgärder. Bolaget jobbar samtidigt med att bygga ut kapaciteten vid befintliga studior och investera i nya.

"Framöver har vi för avsikt att behålla investeringarna i driftskapacitet på en liknande nivå, men i kompromissen mellan marginaler och intäkter kommer vi alltid att välja marknadsandelarna", skriver Evolutions vd Martin Carlesund i rapporten för det första kvartalet.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?