1515
HEALTHCARE DIREKT: ISOFOLS FC OM KURSRABATTEN I EMISSIONEN

https://www.youtube.com/watch?v=R63dKHxYmbsimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av programmet.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science. I veckans avsnitt gästas vi av Isofol Medicals finanschef Gustaf Albèrt som berättar om hur bolaget ser på villkoren i bolagets företrädesemission om 0,4 miljarder kronor med en potentiell övertilldelningsoption om 0,1 miljarder kronor. Villkoren i emission fastställdes till 3:4 med en teckningskurs om 6:40 kronor per aktie. Det ger en rabatt om drygt 32 procent.

Biosimilarbolaget Xbrane Biopharma höll på måndagen den 17 maj en kapitalmarknadsdag. Vi lyfter fram det viktigaste under presentationerna och diskuterar bolagets mål om licensintäkter för Xlucane, under utvärdering i fas 3. Tre år efter lanseringen av Xlucane väntar sig Xbrane nå licensintäkter på över 100 miljoner euro per år.

I nyhetsdelen av programmet tar vi upp Braincool och beskedet om en förlängd tid för försäkringsersättningsbeslut för produkten Cooral. Iconovo steg 20 procent på klämdagen efter Kristi Himmelfärds efter besked om ett utökat avtal med amerikanska läkemedelsbolaget Amneal som fördubblar intäktspotentialen för årliga royaltyintäkter till intervallet 110-220 miljoner kronor. Follicum gjorde en ubåt då resultatet från håravläsningsstudien i fas 2a med läkemedelskandidaten FOL-005 inte visade på någon signifikant bättre effekt jämfört med placebo.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?