1515
DRAFTKINGS: DISKUTERAR AFFÄR MED ACTION NETWORKS - AXIOS

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Draftkings diskuterar förvärv av sportbetting media-bolaget Action Network, uppger sajten Axios med hänvisning till två källor med insyn.

Draftkings har varit på frammarsch inom mediaförvärv och så sent som i förra veckan köptes VISN (Vegas Stats & Information Network) som är en tv- och streamingkanal inom sportbetting, och enligt Axios befinner sig Draftkings i slutskedet av att anställa en chef som ska ansvara för att utvärdera potentiella förvärv inom just sportmedia.

Den senaste tiden har allt fler speloperatörer börjat snegla på media och innehållsleverantörer och ett antal samarbeten mellan speloperatörer och mediabolag har ingåtts. Bland annat tecknade Draftkings avtal med det amerikanska nätverks- och telekombolaget DISH Networks i mars och förra året köpte Penn National en andel i Barstool Sports.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?