1515
Annons
LINC: INVESTERAR I ONCORENAS NJURCANCERSTUDIE

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Linc, Healthcap och Fåhraeus Startup and Growth investerar gemensamt 66 miljoner kronor i läkemedelsbolaget Oncorenas verksamhet och kliniska fas 1/2-studie av läkemedelskandidaten orellanin för behandling av avancerad njurcancer.

Det framgår av ett pressmeddelande.

I det fall den initiala delen av den kliniska studien ger positiva resultat har parterna för avsikt att finansiera den andra delen av studien med ytterligare 94 miljoner kronor, uppger bolagen.

Lincs investering i den första delen av studien uppgår till cirka 28,9 miljoner kronor och investeringen i den andra delen av studien uppgår till cirka 41,1 miljoner kronor.

"Förutsatt att båda finansieringarna genomförs uppgår Lincs totala investering till 70 miljoner kronor och resulterar i en ägarandel om drygt 20 procent efter full utspädning från framtida incitamentsprogram", skriver Linc.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera