MAVSHACK: AVVECKLAR ENHET FILIPPINERNA, RESEFFEKT -13,5 MLN KR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) First North-bolaget Mavshack, som säljer internet-tv-tjänster med fokus på filmer från Asien, avvecklar sin filippinska produktionsenhet Ambient Media.

På grund av covid-19-restriktionerna under 2020 har försäljningen varit obefintlig. Detta i kombination med övriga restriktioner i Filippinerna har lett till att Ambient Media har hamnat på obestånd och kräver stödåtgärder för att kunna klara sig genom pandemin. Baserat på den ovisshet som föreligger tills dess att marknaden kan öppna upp sig igen har Mavshack i samförstånd med Ambients övriga aktieägare beslutat att avveckla verksamheten i sin helhet, skriver Mavshack i ett pressmeddelande.

För Mavshacks del medför avvecklingen en resultateffekt för koncernen om minus 13,5 miljoner kronor.

"Mavshack har valt att flytta vår produktionsenhet till Sverige och fokusera på produktion av live-shopping, något som helt ligger i linje med styrelsens strategi för bolaget framåt. Det här skiftet innebär ingen förändring för Mavshack.com där vi fortsatt kommer vara den största oberoende aktören inom filippinsk streaming globalt", säger Tommy Carlstedt, vd för Mavshack, i en kommentar.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?