1515
Annons
TESLA: INTEGRERAR BILDELNING I APPEN, SKAPAR NÄTVERK - MEDIA

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Den amerikanska elbilstillverkaren Tesla arbetar med att integrera bildelning som en funktion i den app som finns tillgänglig för Tesla-ägare, något som är ett steg närmare lanseringen av det så kallade "Tesla Network", rapporterar branschsajten Electrek.

Electreks slutsatser baseras på en ny version av Tesla-appen, vars kod innehåller spår av förberedelser för ett bygge av nätverk för bildelning.

Tesla har i åratal pratat om att lansera ett Tesla-nätverk, som likt en bilpoolsmjukvara ska möjliggöra bildelning med vänner och familj.

Bildelningen skulle komma till sin fulla rätt först när Teslas autopilotsystem nått fullt självkörande förmåga, så att bilen kommer till rätt plats och kan "beställas" fram utan att en människa måste sätta sig vid ratten och transportera fram fordonet för upphämtning. Tesla har hittills inte sökt tillstånd för något sådant system.

Elon Musk har dock sagt att Tesla kan komma att lansera Tesla Network utan fullt självkörande mjukvara.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?