1515
ARCANE CRYPTO: LCM OCH KLEIN TECKNAR 99 MLN AKTIER + OPTIONER

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Teckningskursen i den emission av 99 miljoner aktier som Arcane Crypto meddelade under tisdagen till Lucerne Capital Management (LCM) och Klein Invest landar på 0:50 kronor per aktie, framgår av ett pressmeddelande.

Utöver de 99 miljoner aktierna, som är fördelade 66 miljoner till LCM och 33 miljoner till Klein Invest, åtar sig LCM och Klein Invest också teckning av upp till 49,5 miljoner optioner.

Varje option ger innehavaren rätten att teckna ytterligare en ny aktie i Arcane Crypto ett år efter att optionen sätts ut, med ett lösenpris på 0:50 kronor per aktie.

Transaktionen är villkorad av godkännande från Arcane Cryptos styrelse och ett beslut väntas på fredag innevarande vecka.

Arcane Cryptos aktie rusade initialt på tisdagen till avslut på en intradagshögstakurs om 0:77 kronor efter beskedet om att bolaget kontaktats av de två investerarna. Under dagen föll dock kursen tillbaka och stängde på 0:65 kronor.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?