1515
Annons
HEALTHCARE DIREKT: START AV 2 ROBOTPORFÖLJER INOM LIFE SCIENCE

https://www.youtube.com/watch?v=8LhjqElBKusimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Trading Direkt Healthcare.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Trading Direkt Healthcare släpper på måndagen ett specialavsnitt om robotgenerade portföljer. I februari 2022 tog vi upp frågan om det går att skapa robotgenererade portföljer inom life science. För att testa och se vilken avkastning sådana portföljer skulle kunna få har vi i programmet tagit fram två sådana portföljer.

Dels en svensk portfölj utifrån ett slumpmässigt urval av 20 bolag från Plus hälsovård Sverige index samt dels en global portfölj utifrån ett slumpmässigt ett urval av 15 bolag från MSCI World Health Care index.

Vi inleder nu en granskning av dessa portföljer och kommer vid lämpliga tidpunkter framöver att återkomma och se hur portföljerna utvecklas.

Med tanke på att Sverigeportföljen har en högre riskprofil har vi valt att låta den portföljen bestå av fem fler bolag än den globala portföljen.

Trading Direkt Healthcare sänds varje måndag klockan 12.00 med fokus på de senaste händelserna inom life science.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera