Annons
HEALTHCARE DIREKT: PETER ÖSTLING GÄST I SÄSONGSPREMIÄREN

https://youtu.be/Fjnxj1sEN8Uimage

STOCKHOLM (Direkt Studios) Trading Direkt Healthcare gästas i säsongspremiären av Peter Östling, analytiker vid Pareto Securities. I veckans avsnitt, som har flyttats till tisdag från måndag, gör vi nedslag på några av sommarens händelser inom sektorn.

Länk till avsnittet: https://youtu.be/Fjnxj1sEN8U

Forskningsbolaget Isofol Medical kunde med sina övergripande resultat från Agent-studien i fas 3 inte nå upp till varken de primära eller viktigaste sekundära målen vid behandling av arfolitixorin hos patienter med tjock- och ändtarmscancer. Dessa uppgifter presenterades i början på augusti och i slutet på månaden meddelade bolaget att det ej är motiverat att driva studien vidare. Aktien föll med 84 procent vid meddelandet av de övergripande resultaten från studien och fortsatte ned med 31 procent efter beskedet om att inte driva studien vidare.

Forskningsbolaget Rhovac, vars Bravac-studie inte heller nådde upp till de primära målen i en fas 2b-studie inom prostatacancer, har fått en ny vd. Tidigare vd Anders Månsson meddelade om sin avgång i mitten på juli och från september månad tar styrelseledamoten Lars Hedbys vid som tillförordnad vd.

Under två dagar, onsdagen den 7 september och torsdagen den 8 september, kommer Pareto att hålla sin årliga hälsovårdskonferens. Nästan 70 bolag kommer då att presentera sina bolag. Vi reder ut vad dessa dagar betyder för bolagen och investerarna samt tar upp vilka presentationer som Peter Östling och Magnus Bernet ser fram emot lite extra.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera