1515
MOMENT GROUP: INTE TILLRÄCKLIG MAJORITET FÖR ÄNDRING OBLIGATION

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Moment Group har inte fått tillräcklig majoritet från obligationsinnehavarna för godkännande av ändringar i villkoren för bolagets obligationslån.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Den 2 oktober meddelade Moment Group att agenten, på begäran av Moment Group, kallat till möte med obligationsinnehavarna genom skriftligt förfarande för att besluta om ändringar i villkoren för bolagets utestående seniora icke säkerställda obligationslån om upp till 400 miljoner kronor med förfall den 29 mars 2021.

Bolaget vill bland annat se en nedskrivning av den totala utestående skulden med 50 procent genom en förtida frivillig inlösen.

Moment Group har tidigare flaggat för att det finns risk för att likviditetsbrist uppstår i mitten av fjärde kvartalet 2020.

"Ändring av obligationsvillkoren var ett led i detta arbete, men bolaget ser nu över fler lösningar för att säkra finansiering och för även fortsatt dialog med obligationsinnehavarna för att eventuellt hitta en lösning för obligationen", skriver bolaget.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?