1515
Annons
CHECKIN.COM: NEDERLÄNDSKT IGAMINGBOLAG ANVÄNDER BOLAGETS TJÄNST

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Techbolaget Checkin.coms mjukvara är nu live på den nederländska spelmarknaden som reglerades den 1 oktober. Ett av de tio bolag som har fått licens i landet, Betcity.nl, använder nu Checkin.coms tjänst.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Endast tio bolag har fått licens och av dessa är det enbart två som har hunnit lanserat sin tjänst efter regleringen. Betcity.nl som är en av de två, använder Checkin.com Groups mjukvara för checkins", skriver Checkin.com.

Bolaget uppger sig fram tills i dag, utöver Betcity.nl, ha signerat avtal med ytterligare en aktör på den nederländska spelmarknaden.

"Vi har bara de senaste dagarna hjälpt tusentals slutanvändare att på ett enkelt sätt identifiera sig och hoppas kunna hjälpa fler av de licensierade bolagen att hantera de nya kraven", kommenterar Andreas Thim som är vice vd och försäljningschef för Checkin.com.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera