Annons
BIMOBJECT: VD CARL SILBERSKY AVGÅR (NY)

(Tillägg: styrelseordförande Peter Bangs kommentar)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Styrelsen för Bimobject meddelar att Carl Silbersky lämnar sin post som vd från och med idag, den 21 september.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Nuvarande finanschef Martin Lindh kommer att träda in som tillförordnad vd samtidigt som styrelsen startar en rekryteringsprocess för en ny vd, uppger bolaget.

"Vi är i färd med att arbeta fram en ny strategi med större fokus på värdeskapande och lönsamhet inom relevanta segment samt den pågående integrationen av Prodikt. Gemensamt med Carl har vi kommit fram till att det behövs en ny VD för att styra bolaget under dess nästa fas", kommenterar styrelseordförande Peter Bang.

"Bimobject kommer alltid att vara nära mitt hjärta. Digitalisering och användandet av BIM-objekt möjliggör att arkitekter och ingenjörer fattar smartare beslut vilket i sin tur leder till bättre och mer miljövänligare konstruktionsprocesser så väl som minskade CO2 utsläpp. Jag känner mig väldigt stolt över att fått vara del av detta globala och syftesinriktade tech-bolag", kommenterar vd Carl Silbersky.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera