OSCAR PROPERTIES: RAPPORT 1 KV KOMMER EFTER BÖRSSTÄNGNING

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Oscar Properties rapport för det första kvartalet 2020 kommer att publiceras på torsdagen efter svensk börsstängning.

Det bekräftar bolagets vd, Oscar Engelbert, för Nyhetsbyrån Direkt.

I mitten av april meddelade Oscar Properties att bolaget skjuter på publiceringen av kvartalsrapporten som till en början var tänkt att komma den 6 maj, och som i stället väntas komma i dag, torsdag.

Bakgrunden till beslutet förklaras vara på grund av de ändrade redovisningsprinciper som bolaget beslutat om samt meddelat om i mitten av april. De nya redovisningsprinciperna innebär att bostadsrättsföreningarna kommer att konsolideras i Oscar Properties räkenskaper från och med den 1 januari 2020, vilket Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat.

Gällande årsredovisningen för räkenskapsåret 2019 har Oscar Properties totalt skjutit upp offentliggörandet av rapporten fyra gånger.

I den senast uppdateringen, den 26 maj, meddelade Oscar Properties att årsredovisningen skjuts upp till senast den 9 juni. I samma pressmeddelande framgick även att årsstämman skjuts upp utan att det nämndes exakt till vilket datum. Det som framgick däremot var att den avses hållas senast den 30 juni.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?