1515
MOMENT GROUP: GER PROGNOS SOM DEL AV FINANSIERINGSFÖRHANDLINGAR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Upplevelsekoncernen Moment Group ger nu oreviderade prognoser för kommande tre år som del av sina förhandlingar om långsiktig finansiering.

Dessa prognoser är tillägg till den oreviderade likviditetsprognos som offentliggjordes på fredagsmorgonen.

Försäljningen väntas uppgå till 803 miljoner kronor för 2021, 891 miljoner kronor för 2022 och 936 miljoner kronor för 2023. Ebitda-marginalen förväntas uppgå till 5,7 procent för 2021, 8,5 procent för 2022 och 8,6 procent för 2023.

Alla prognoser ovan är preliminära och har inte granskats eller reviderats av bolagets revisor.

"Moment Group offentliggör enbart förväntad försäljning och ebitda till följd av att informationen lämnats som en del i förhandlingarna för att söka säkra långsiktig finansiering och åtar sig således ingen skyldighet att offentligt uppdatera eller revidera förväntad försäljning eller prognostiserad ebitda som ett resultat av ny information, framtida händelser eller annat, om det inte krävs enligt tillämplig lagstiftning eller börsregler", heter det.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?