1515
Annons
FASTPARTNER: MER FLEXIBEL MARKNAD, RESULTATMÅL KVARSTÅR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Fastpartner upplever, i slutfasen av pandemin, att uthyrningsmarknaden har blivit mer flexibel och rörlig.

"Den starka återhämtningen och den entreprenöriella kraft vi ser i Stockholmsområdet gör att vi kommer att öka våra hyresintäkter väsentligt, något som kommer att få fullt genomslag i slutet av år 2022", skriver vd Sven-Olof Johansson i delårsrapporten.

Under det tredje kvartalet ökade hyresintäkterna med 4 procent. Förvaltningsresultatet ökade också med omkring 4 procent.

"Förvaltningsresultatet har ökat främst på grund av högre hyresintäkter från fastigheter förvärvade under 2020 och 2021, nytecknade hyreskontrakt och färdigställda hyresgästanpassningar samt lägre räntekostnader till följd av bolagets Investment Grade-rating. Detta har motverkats av högre driftskostnader avseende el och försäkringsskador", skriver Fastpartners vd.

Fastpartners upprepar målet att i slutet av år 2025 uppnå ett på årsbasis rullande förvaltningsresultat om 1.500 miljoner kronor.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?