1515
Annons
ELICERA: PUBLICERAR VETENSKAPLIG ARTIKEL I TIDNING

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Forskningsbolaget Elicera Therapeutics, med inriktning mot cell- och genterapi, meddelar på måndagen publiceringen av en artikel i tidningen Nature Biomedical Engineering, som bolaget beskriver som en av de högst rankade vetenskapliga tidskrifterna i världen.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Artikeln beskriver verkningsmekanismen för bolagets CAR T-cellsförstärkande plattformsteknologi, Itank.

"Proof-of-concept-data som presenteras i publikationen indikerar också att iTANK-plattformen är universellt kompatibel med andra CAR T-cellsterapier", skriver Elicera Therapeutics.

Itank-plattformen är avsedd att motverka två av de största utmaningarna som CAR T-cellsterapier står inför vid behandling av solida tumörer.

"Jag är mycket glad att vetenskaplig information och data om Itank-plattformen har publicerats i en av de högst rankade (impact faktor 25,7) och mest prestigefyllda tidskrifterna inom området för biomedicinsk forskning. Publikationen är en viktig extern validering av Itank-plattformen och vetenskapen bakom dess förmåga att skapa en multiriktad attack på solida tumörer", säger Jamal El-Mosleh som är vd för Elicera Therapeutics.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera