1515
SKANSKA: SER ÖKAD AKTIVITET NÄR PANDEMI-OSÄKERHET MINSKAR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Pandemin fortsätter ha en negativ påverkan på Skanska marknader men aktiviteten ökar eftersom osäkerheten minskar.

Det skriver bolaget i sin delårsrapport.

"Prisökningar på vissa material och flaskhalsar i leverantörskedjan kan noteras på bolagets samtliga marknader", skriver Skanska vilket i stort är samma lydelse som i föregående rapport.

Skanskas marknadsutsikter för de kommande tolv månaderna, sett till de "pilar" i rapporten som indikerar förändringar, är oförändrade jämfört med vad byggbolaget uppgav i föregående rapport i somras. Det gäller såväl byggverksamheten som bostadsutvecklingen och den kommersiella fastighetsutvecklingen.

"Under tredje kvartalet fortsatte resultatet vara stabilt för alla verksamhetsgrenar, vilket ledde till ett starkt resultat för de första nio månaderna. Alla affärsenheter inom Byggverksamheten förbättrade lönsamheten under året", skriver vd Anders Danielsson.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?