1515
GOOBIT:TECKNAT AVTAL OM KOMPLETTERANDE BETALNINGSLÖSNINGAR(OMS)

(Omsändning: skickades första gången på måndagskvällen)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Goobit Group, som är verksamt inom kryptovalutor med växlingstjänsten BTCX, har tecknat avtal med Tink gällande betalningstjänsten Payment Initiation. Genom avtalet kommer betalningar att kunna göras på liknande sätt som med Swish.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Tjänsten är en "internationellt gångbar betalningslösning", vilket innebär att kunderna kommer att kunna erbjudas ett alternativ till att betala med Swish, bankgiro eller SEPA som erbjuds i nuläget, skriver bolaget.

Implementering och lansering beräknas kunna ske senare under året. Därtill har Goobit implementerat en lösning för att kunna ta emot kortbetalningar på plattformen, genom befintliga avtal med ClearHaus och QuickPay.

Lanseringen för kortbetalningar är den 7 juli.

"Bara med Tink kan vi erbjuda kunderna betalningslösningar som fungerar på 18 marknader internationellt med 3.400 anslutna banker och institutioner. Det blir tillsammans med kortbetalningar en viktig pusselbit inför vår planerade utlandsexpansion", kommenterar Goobits vd Pär Helgosson.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?