1515
EVERYSPORT MEDIA: KÖPER PADELBOLAG, COREM BLIR ÄGARE

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Everysport Media har ingått avtal om att förvärva resterande 50 procent av aktierna i dotterbolaget Every Padel. Köpeskillingen uppgår till 28,2 miljoner aktier och består av nyemitterade aktier i Everysport.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Säljare är fastighetsbolaget fastighetsbolaget Corem via dotterbolaget Dagon Sverige som genom transaktionen blir aktieägare i ESMG.

Every Padel driver idag sju padelanläggningar i Sverige med över 40.000 kunder och har avtal om expansion under 2021 till ytterligare fyra anläggningar i Sverige.

"Padelsporten är inne i en mycket spännande tillväxtfas både i Sverige och internationellt och att då ha en partner i Everysport som driver och äger Every Padel passar bra. Vi ser fram emot att fortsatt vara med på resan som aktieägare i Everysport", kommenterar Corems vd Eva Landén affären.

Teckningskursen för de nyemitterade aktierna sätts till 44:08 kronor, motsvarande den volymviktade genomsnittskursen på Spotlight under perioden 1 juli till 14 juli 2021.

Everysport-aktien handlades till 43:20 kronor vid torsdagstängningen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?