1515
Annons
RAYBASED: NETTORESULTATET -2,1 MLN KR 1 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Raybased, som utvecklar trådlösa system inom fastighetsautomation och som ska byta verksamhetsinriktning till fastighetsbolag, redovisar ett nettoresultat för det första kvartalet 2021 på -2,1 miljoner kronor (-2,7) för moderbolagets aktieägare.

De totala intäkterna sjönk till 0,1 miljoner kronor (5,0) efter en minuspost på en halv miljon kronor. Nettoomsättningen steg till 248.000 kronor (161.000).

Rörelseresultatet var i stort sett oförändrat vid -3,6 miljoner kronor.

Den nya verksamhetsinriktningen meddelades i slutet av april.

"Raybased har under en längre tid sökt nya långsiktiga ägare som kan säkra bolagets finansiering för fortsatt tillväxt och som ser potentialen i digitalisering för ett hållbart och lönsamt fastighetsägande. Jag välkomnar därför tillträdande koncern vd, Gustaf Segerborg och våra nya huvudägare Fastpartner, SBB, Nötudden med familjen Westerberg, Landia, Cernera med flera", skriver avgående koncern-vd Jonas Almquist som kommer att fortsätta som vd för dotterbolaget Raybased Proptech.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?