1515
TOUCHTECH: RAMAVTAL M BESTSELLER INKL LICENS, PROJEKTFINANSIERING

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Touchtech har tecknat ett ramavtal med modebolaget Bestseller som avser B2B-säljverktyget Touchtech Showroom. Ramavtalet består av ett licensavtal för tjänsten, driftavtal av integrationer samt projektfinansiering för utveckling av ny funktionalitet.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Licensavtalet innebär en fast återkommande intäkt för varje aktiv användare per månad med start från och med 1 november 2021.

"Det är dock svårt att på förhand förutsäga vad intäkterna blir framöver eftersom det beror på i vilken takt nya varumärken och användare ansluts. Förutsatt att en tredjedel av säljarna på Bestseller aktivt använder tjänsten i början av 2023, skulle det innebära en återkommande intäkt på cirka 1,1 miljoner kronor på årsbasis", skriver bolaget.

Partnerna är också överens om att fortsätta samarbeta kring utvecklingen av ny funktionalitet. Bestseller avser att medfinansiera utveckling till ett värde av cirka 450 tusen kronor per månad från och med 1 februari 2022 med möjlighet att justera detta åtagande med tre månaders varsel.

Touchtech har utvecklat integrationsmodulen som importerar produktdata från Bestsellers affärssystem.

"Kostnader relaterat till drift och underhåll av integrationen anses vara kundunik implementation och kommer därför att debiteras utöver tjänsten", heter det.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?