1515
MOMENT GROUP: SER FÖRUTSÄTTNING FORTSATTA FÖRHANDLINGAR (OMS)

(omsändning: skickades första gången på torsdagskvällen)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Upplevelsebolaget Moment Group meddelar att det finns förutsättningar att fortsätta förhandlingar för att säkra likviditet och finansiering.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget har tidigare i november meddelat att det finns risk för att bolaget försätts i konkurs eller företagskonstruktion utifall att arbetet med att säkra likviditet och finansiering inte kommer på plats före den 20 november, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat.

"Förhandlingar med investerare, aktieägare och obligationsinnehavare pågår fortsatt och bolaget bedömer att det föreligger förutsättningar att fortsätta diskussionerna för att nå fram till en överenskommelse/…/ ", skriver Moment Group i pressmeddelandet på torsdagen.

Bolaget kommer att offentliggöra närmare detaljer så snart det finns något konkret att meddela. Någon ytterligare information finns dock i nuläget inte att rapportera, noterar upplevelsebolaget.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?