1515
MOMENT GROUP: RESULTATET EFTER SKATT 63 MLN KR 1 KV (-42)

STOCKHOLM (Direkt) Upplevelsebolaget Moment Group redovisar ett resultat efter skatt på 63 miljoner kronor för det första kvartalet 2021 (-42). Resultatet per aktie uppgick till 1:93 kronor (-1:55).

Rörelseresultatet låg på -13 miljoner kronor (-44).

Nettoomsättningen minskade till 21 miljoner kronor (238).

Hela upplevelsebranschen påverkas starkt av coronapandemin och inom samtliga verksamheter i Moment Group pågar sedan i mars 2020 ett intensivt arbete med att parera den negativa påverkan covid-19 har på koncernen när det gäller såväl omsättning som rörelseresultat och likviditet, skriver bolaget i rapporten.

Under första kvartalet var merparten av koncernens verksamheter stängda. Aktivitetsarenorna Star Bowling och Ballbreaker samt eventbolagen Minnesota Communication och Hansen hade dock viss verksamhet i gång, men i betydligt mindre omfattning än under motsvarande period pandemifria år.

Samtliga moment av finansieringslösningen som slöts den 27 november 2020 har i samband med rapportens publicering genomförts, skriver Moment Group.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?