1515
Annons
RANDVIKEN: UPPDATERAR MÅL, ÖVERVÄGER FLYTT TILL HUVUDLISTA

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Fastighetsbolaget Randviken har, mot bakgrund av att det på kort tid vuxit snabbt och uppnått några av sina viktiga milstolpar, beslutat att uppdatera tillväxtmål och finansiella mål.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Handeln i Randviken flyttar på torsdagen från NGM till First North. Bolagets styrelse har fattat beslut om att undersöka förutsättningarna för att notera aktien på Nasdaq Stockholms huvudlista.

Randvikens uppdaterade tillväxtmål och finansiella mål:

image

Tabellen hämtad från Randvikens pressmeddelande."Efter ett mycket aktivt och framgångsrikt 2021 känns det helt rätt att spänna bågen ytterligare inför kommande år. Randviken har på kort tid byggt en robust plattform och organisation som är välpositionerad för en accelererad tillväxttakt. Därutöver har vi en spännande pipeline av nya förvärv. De uppdaterade målen speglar våra tillväxtambitioner och riktning framåt", kommenterar Randvikens vd Gustaf Segerborg.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?