1515
Annons
FANTASMA GAMES: GÖR "SITT BÄSTA KVARTAL NÅGONSIN" ENLIGT VD

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Kasinospelutvecklaren Fantasma Games samarbete med bettingbolaget Kindred resulterar på torsdagen i spelet 'Caravan of Riches' som är det tredje spelet i ordningen som Fantasma Games producerar på uppdrag av Kindred. Det ger säkra intäkter åt Fantasma Games under en period om tre månader med start nu i december, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Som tidigare har kommunicerats hade Fantasma Games de högsta spelarinsatserna i sin historia under oktober och planerar, innan årets slut, lansera ytterligare spel som förväntas bidra positivt till resultatet", skriver Fantasma Games vidare.

"Baserat på det vi vet, tillsammans med de garanterade intäkterna från Kindred Group, kommer vi av allt att döma göra vårt bästa kvartal någonsin", kommenterar Jacob Sachs som är tillförordnad vd på Fantasma Games.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?