1515
CIRCHEM: NÅDDE EJ BREAKEVEN-MÅL 1 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) First North-bolaget Circhem, leverantör inom återvinning av lösningsmedel, nådde inte målet som sattes i samband med noteringen i december 2020, om att nå breakeven på månadsbasis under det första kvartalet 2021.

"Vi har inte nått målet dels för att kundernas beslutsprocesser drar ut på tiden till följd av pandemin, dels för att kundernas beslut att förändra sina processer är strategiska frågor vilka kan ta lång tid för dem att behandla", skriver vd Christina Hillforth i delårsrapporten.

Under första kvartalet uppgick nettoomsättningen till noll, jämfört med 55.000 kronor under motsvarande kvartal året före. Rörelseresultatet blev -4,6 miljoner kronor (-1,5) och periodens resultat uppgick till -4,7 miljoner kronor (-1,7). Likvida medel vid periodens utgång var 15,5 miljoner kronor (8,7).

Vad gäller framtidsutsikter skriver vd att "den höga aktivitetsnivån och de långtgående dialogerna med potentiella industrikunder och återförsäljare i konsumentled är mycket lovande".Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?