1515
H&M: STÄNGER INGA SVERIGEBUTIKER PGA NYA CORONARÅD (OMS)

(Skickades första gången torsdag kväll)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) H&M-gruppen kommer inte att stänga några svenska butiker med anledning av de skärpta allmänna råd som Folkhälsomyndigheten meddelade på torsdagen.

Det uppger bolagets pressavdelning i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt.

Myndighetens beslut omfattar Stockholm, Västra Götaland och Östergötland och gäller just nu till och med den 19 november. Den del av skärpningen som potentiellt skulle kunna påverka butikernas öppethållande är uppmaningen att man ska avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker och köpcentrum.

"Vi håller fortsatt våra butiker öppna, men har sedan tidigare riktlinjer på plats för att minska köbildning och begränsa antalet kunder som vistas i butik samtidigt. Utöver det har vi kommunikation som uppmanar våra kunder att hålla avstånd. Våra butiksanställda får löpande information om försiktighetsåtgärder för att förebygga smittspridning i butik och vi fortsätter att anpassa oss efter hur situationen förändras och de förutsättningar som ges", skriver pressavdelningen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?