1515
DIREKT POD: RIP REPUBLIKANERNA – LEVE DON TRUMP?

STOCKHOLM (Direkt Studios) Tvärt emot vad många hade förutsett lättnadsrusade världsbörserna ikapp sedan det amerikanska presidentvalet klarnat och Joe Biden ställt sig på tröskeln till Vita huset.

Det inbördeskrigsscenario som många befarat besannades inte, i alla fall inte direkt, och trots att vapnen skramlade i det rättsliga efterspelet fanns det veckan efter folkomröstningen få bedömare som trodde att Donald Trump skulle kunna hålla sig kvar vid makten.

Hur blev det egentligen så, och vad var det som gjorde att valet inte utmynnade i börskaos - trots att läget länge var just tämligen oklart under valnatten och de närmast följande dagarna? Och vad är det som nu väntar den icke-återvalde presidenten, det parti han gjort till sitt i världens största ekonomi?

De frågorna ställs i avsnitt 43 av FollowTheMoney, en podcast om makt, storfinans och börsen av och med programledaren Martin Nilsson och utrikesredaktör Joakim Rönning.

Avsnittet finns tillgängligt på alla podcastplattformar, bland annat Apple Podcast, Spotify och Acast.


Nyhetsbyrån Direkt är en del av Infrontkoncernen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?