1515
GREEN LANDSCAPING: GÖR TVÅ TILLÄGGSFÖRVÄRV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Green Landscaping förvärvar två bolag, Håkans Trädgårdstjänst och OK Hage.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Håkans Trädgårdstjänst verkar i Sjuhäradsbygden och omsätter omkring 20 miljoner kronor med en marginal i linje med koncernens mål. Daniel Carlsson, vd på Håkans Trädgårdstjänst, blir i samband med transaktionen aktieägare i Green Landscaping och kommer tillsammans med Tranemo Trädgårdstjänst fortsatt driva och utveckla verksamheten.

OK Hage är verksamma på det norska Sörlandet och levererar gröna finplaneringsentreprenader och skötseltjänster till sina kunder. Bolaget omsätter 15 miljoner norska kronor på årsbasis till en god marginal, heter det. Ola Ketil Kvitstein, vd på OK Hage, blir i samband med transaktionen aktieägare i Green Landscaping och kommer tillsammans med Oveland Utemiljø fortsatt driva och utveckla verksamheten.

"Jag räknar med fler tilläggsförvärv av detta slag då stark lokal förankring är centralt för oss för att leverera kundnytta", kommenterar Green Landscapings vd Johan Nordström.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?