MAVSHACK: KÖPER LIVESHOPPINGBOLAGET ZELLMA FÖR 8,8 MLN KR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Mavshack förvärvar liveshopping-bolaget Zellma (tidigare Mikelu) för 8,8 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Genom förvärvet kommer Mavshack ta steget in som content-leverantör med produktion och distribution av live-shopping i Sverige", står det.

Zellma ägs i dag av PA Gullö och Pål Burman, två entreprenörer med mångårig erfarenhet inom framförallt tv, media och IT. De kommer ha fullt fokus på lanseringen av Zellma som sker under början av första kvartalet 2021, heter det.

Köpeskillingen för Zellma om 8,8 miljoner kronor vilka betalas med en riktad emission om 40 miljoner aktier till en kurs om 0:22 kronor. Utöver köpeskillingen erhåller säljarna en prestationsbaserad tilläggsköpeskilling om 15 miljoner köpoptioner på 0:22 kronor respektive 15 miljoner optioner på 0:30 kr som sträcker sig över de kommande två åren.

Planen är att via shoppingplattformen Zellma erbjuda produktion av högkvalitativa livestream shoppingprogram, med stort fokus på konvertering till affär för B2B-kunder. Produktionen kommer att ske från studios i Stockholm och tjänsten kommer distribueras via egen plattform och appar.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?