1515
Annons
AppSpotr AB: Appspotr publicerar nyhetsbrev om att bolaget levererar skräddarsydda appar till svenska kommuner

Appspotr meddelar att bolaget har publicerat utgåvan för juni av sitt månatliga nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

I månadens nyhetsbrev uppmärksammas Appspotrs uppskattade erbjudande till kommuner och andra aktörer inom den offentliga sektorn. Bolagets lösningar används idag av omkring 30 kommuner, och de koncept som erbjuds inkluderar informationsappar, turistappar och appar som riktar sig till barn och ungdomar. Dessutom går det att läsa mer om en app som utvecklas till Borlänge kommun för att förbättra kommunikationen med unga och deras föräldrar/vårdnadshavare, samt om flera efterlängtade uppgraderingar till Appspotr 3 som rullas ut under sommaren.

För att läsa nyhetsbrevet samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/appjun22se

Appspotrs nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter publiceras månatligen. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.appspotr.com. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om förslag till artiklar i kommande utgåvor samt andra synpunkter.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera